Kanceri në një tumor kanceroz

Kanceri është diçka e frikshme dhe misterioze. Gjatë procesit së përpjekjes për ta kuptuar, Që të mësojmë si ta vrasim, ne zbuluam një paradoks biologjik, …

Lundroni Për Në Diell

Asgjë në univers nuk është statike. Në Rrugën e Qumështit, biliona yje rrotullohen Rreth qendrës se galaktikës. Disa, si ylli ynë, kanë orbita te njëtrajtshme, …

Si të ulet popullsia afrikane

Për shumicën e historisë tonë, popullata njerëzore U shtua ngadalë, deri kur zbulimet e reja na sollën më shumë ushqim dhe na bënë të jetojmë …

Ashensor në hapësirë

Të shkosh në hapësirë është e vështirë. Në këtë moment, është si të ngjitesh Në bjeshkë me bicikletë njërrotëshe. Me një çantë plot eksplozivë. Shumë …

Luftërat e milingonave

Në gati çdo cep të tokës, milingonat Luftojnë kundër njëri-tjetrit. Armët e tyre janë ato që u Ka dhënë natyra. Disa kanë mburojë të fortë, …